Youtube pair op je smart TV via je laptop of pc

Door Henkie-Jan op zondag 14 juli 2013 22:45 - Reacties (3)
Categorie: -, Views: 10.135

De meeste (diehard) Tweakers zullen dit foefje al kennen... ;) Maar ik zat met het 'probleem' dat ik Youtube op mijn smart TV alleen kon bedienen op mijn tablet of smartphone. Het werkt, maar is traag en ik werk eigenlijk altijd met mijn laptop bij de TV en dan is een Youtube filmpje starten makkelijker met de laptop. Maar ja, als ik naar www.youtube.com/pair ging kreeg ik een instructie hoe ik mijn tablet of smartphone moest instellen. Daar schoot ik dus niks mee op. Toen bedacht mijn brein het idee dat met een tool die de user agent veranderd het zou moeten lukken. En zo waar: het is gelukt. Momenteel gebruik ik Firefox en daarvoor gebruik ik deze tool: https://addons.mozilla.or...x/addon/useragentupdater/ en dan met Ctrl+shift+u kan je kiezen welke user agent je wil. Of terwijl: Ik kan nu eenvoudig filmpjes zoeken op mijn laptop en deze eenvoudig afspelen, pauzeren en een playlist aanmaken op mijn smart TV. Geen wereldschokkende uitvinding maar denk dat het sommigen wel kan helpen. :)

Goed weekend zolang het nog duurt en veel afspeelplezier :-)

Volgende: Herinnert u zich deze nogogog?!?! - PC speakers uit de jaren 90 01-'17 Herinnert u zich deze nogogog?!?! - PC speakers uit de jaren 90
Volgende: Big Google is watching you? 04-'11 Big Google is watching you?

Reacties


Door Tweakers user Puch-Maxi, zondag 14 juli 2013 23:13

Eenvoudig, maar effectief! :)Reageren is niet meer mogelijk